mommy and me · 26. februari 2024
De tederheid van borstvoeding
Een intiem moment tussen moeder en kind op deze manier weergegeven. Daar houd ik ontzettend van. Het geeft een soort rust.
bellysessions · 24. maart 2022
Eind februari ging ik op stap met dit prachtige gezin. De familie Hoek had de sinterklaas give-away gewonnen. Ik ben zo blij dat zij voor mijn lens konden staan, want wat een een leuke en knappe mama en idem papa! Adam de peuter trok af en toe zijn eigen plan, maar dat hoort erbij. Hij wordt vast een grote trotse broer!
Marry me · 24. maart 2022
Een speciale zondag in maart... Ik was uitgenodigd om een huwelijksaanzoek te fotograferen. Supergaaf en wat een eer dat ik daar getuige van mocht zijn! Deze 2 lieve en mooie mensen herbeleefden die dag 1 van hun eerste dates en hij nam haar mee naar de plek wat voor hen een bijzondere betekenis heeft. Dáár wilde hij haar ten huwelijk vragen! 2 vrienden zongen samen een prachtig Hillsong nummer, ook de ring en champagne stonden gereed. Er werd niks aan het toeval overgelaten...
maisveldshoot · 19. september 2021
Een prachtige shoot tussen de maisvelden, dat is wat al langer op mijn verlanglijstje stond. Wat een geluk dat de ouders van mijn zwager een boerderij hebben mét een maisveld! Eind augustus stonden de planten hoog genoeg om er goede beelden te kunnen maken. Samen met 2 vriendinnen, die model zouden staan, ben ik daarheen gegaan. wat een lol hebben we gehad! Struinen door het veld tussen de insecten (iehh) en de kleigrond. Ik had wat jurken uit mijn cliënt closet meegenomen en mijn oude...
voordeursessies · 02. juni 2020
Ineens zijn we met z'n allen in een rare tijd terecht gekomen. Iedereen moest zoveel mogelijk thuis blijven en afstand houden (nog steeds). Als gezin zat iedereen veel samen thuis en vaak op een manier zoals we niet gewend zijn. Omdat ik de afgelopen 2 maanden mijn fotoshoots niet door kon laten gaan zoals ik dat normaal doe, kwam ik op het idee om mijn dorpsgenoten bij hun voordeur met afstand vast te leggen, samen met hun persoonlijke verhaal.
dans · 01. augustus 2018
Mijn liefde voor dans en fotografie gecombineerd