· 

De tederheid van borstvoeding

Zelf heb ik ook borstvoeding mogen geven aan mijn kinderen. Daar heb ik bij mijn dochter van genoten, maar bij mij n zoon was het wat pijnlijker door kloven.

Ergens vind ik het jammer dat ik het niet langer heb gedaan dan een paar maanden en nog meer jammer vind ik het dat ik hier niet echt foto's van heb.

Ik kan mij 1 foto herinneren waar ik ongewassen met bril in pyjama op de bank zit vergezeld door gigantische borsten. Niet heel flateus.

Ik had hier best wat mooie foto's van willen hebben, waar ik dan als herinnering altijd op terug kan kijken. Juist omdat ik dat gemist heb wil ik dit graag voor anderen op mooie wijze vastleggen. Zo ook bij deze moeder en haar baby. Ook grote zus mocht erbij. het was een relaxte en fijne sessie. Ik neem altijd de tijd voor een shoot en al helemaal als er een baby bij is. Overhaasten heeft dan geen zin en werkt alleen maar tegen. Deze beelden zijn zo sereen en puur geworden!

Als jij ook zulke beelden met je kleintje wil, dit kan uiteraard ook als je geen borstvoeding geeft, Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.

 

Hieronder een overzicht van de prachtige beelden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0