creatief, passioneel en dol op lekker etenHAI!

Dit ben ik! Shirley Schreuder. Fotograaf, maar ook juf, moeder én echtgenote.

Ik woon in Rijnsburg samen met mijn man Patrick en 2 prachtige kinderen Beau (12) en Ezra (9).

Naast mijn leuke baan in het onderwijs en het zorgen voor mijn fijne gezin, heb ik een grote liefde voor fotograferen! 

 

Beeld creëren en alles vastleggen heb ik altijd graag gedaan. Toen ik mijn eerste spiegelreflex camera kreeg ging er een hele wereld voor mij open.

Nu kon ik echt creatief aan de slag met alles wat ik wilde uitproberen. 

Inmiddels 7 jaar, verschillende cursussen en workshops verder, heb ik inmiddels al 4 jaar een fijn fotografiebedrijf en ben ik al met vele mensen op stap geweest om voor hen mooie herinneringen vast te leggen!

 

Ik ben een echte mensenfotograaf. In ieder mens zit een schoonheid, misschien zijn het je ogen of is het je lach! Als je op je gemak bent komt dat juist naar voren. Daar help ik je mee en dát leg ik graag vast! Vooral als ik hoor: "Ik sta nooit goed op foto's." zie ik het als een uitdaging om je te verbazen over hoe mooi je bent.

Bij gezinnen en koppels doe ik dit op ongedwongen wijze d.m.v. kleine opdrachtjes. Kinderen ervaren het daardoor als een leuk uitje en hebben het er vaak nog langer over. Door deze werkwijze in combinatie met mijn oog voor compositie en lichtgebruik krijg je de mooiste beelden!

 

Vrouwen, wat zijn we toch mooie creaties (mannen uiteraard ook hoor)!

Ik geniet ervan als ik vrouwen mag op hun mooist kan vastleggen en hen daarmee een zelfvertrouwen- boost kan geven, want dat kunnen wij soms goed gebruiken!

Dit doe ik graag met boudoir fotografie. Jij als powervrouw mag laten zien hoe mooi én sexy je bent!

Maar ook tijdens je zwangerschap ben je mooi en mag je deze 'korte' periode ook stralen1 Dat moet je gewoon als herinnering vastleggen!

 

Portretten schieten is ook iets dat ik heel graag doe. Puur de persoon, een lach of een ontspannen blik, gewoon de eenvoud van wie je bent

Ook dit kan buiten in de natuur, maar ook binnen met een eenvoudige achtergrond.

 

Ben je nieuwsgierig naar mijn foto's kijk dan gerust rond op de website.

Vind je mijn stijl mooi en wil je een shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten!

 

Liefs Shirley